Naturvidenskab FED - 2

Tilbage til søgning

Pris: DKK 390,00

Naturvidenskab, D

Om faget

Naturvidenskab D er et valgfag og kan indgå i en fuld 10. Klasse. I Naturvidenskab D kommer du til at arbejde med elementer og temaer fra både biologi, kemi, fysik og geografi…Læs mere om faget.  
 
Eksamen
Mundtlig: 25 minutter på baggrund af godkendt materiale.
 
Se optagelseskrav.

Optagelseskrav

Du skal normalt have gennemført Naturvidenskab E og opfylde de almindelige krav til at gå på AVU.

Naturvidenskab, E

Om faget

Dette fagniveau er et trin på vejen til Naturvidenskab på D-niveau.
I Naturvidenskab E kommer du til at arbejde med elementer og temaer fra både biologi, kemi, fysik og geografi...Læs mere om faget.
 
Eksamen
Der er ikke eksamen i dette fagniveau, men faget afsluttes med en opgave som skal godkendes af læreren, inden man kan fortsætte på Naturvidenskab D.
 
Se optagelseskrav.

Optagelseskrav

Du kan følge Naturvidenskab på E-niveau, hvis du opfylder de almindelige krav til at gå på AVU. Herudover skal du have gennemført Naturvidenskab på F-niveau eller tilsvarende.

Naturvidenskab, F

Om faget

Dette fagniveau er et trin på vejen til Naturvidenskab på D-niveau.
 
I Naturvidenskab F kommer du til at arbejde med elementer og temaer fra både biologi, kemi, fysik og geografi...Læs mere om faget.
 
Eksamen
Der er ikke eksamen i dette fagniveau, men faget afsluttes med en opgave som skal godkendes af læreren, inden man kan fortsætte på Naturvidenskab E.
 
Se optagelseskrav.
 

Optagelseskrav

Du kan følge Naturvidenskab på F-niveau, hvis du opfylder de almindelige krav til at gå på AVU. Herudover skal du normalt have gennemført Naturvidenskab på G-niveau eller tilsvarende.

Læs mere Læs mindre
Din Kurv
Kurven er tom!

Søg hold

Valgte filtre:
Nulstil søgningen