Dansk som andetsprog FE - 2

Tilbage til søgning
Pris: DKK 260,00
Dansk som andetsprog, E

Om faget

Dette fagniveau er et trin på vejen til Dansk som andetsprog D.
 
I Dansk som andetsprog E lærer du at udtrykke dig mundtligt og skriftligt på dansk. Du lærer at indgå i en samtale på et flydende og nuanceret dansk og at tilpasse dit sprog til situationen...Læs mere om faget.
 
Eksamen
Der er ikke eksamen i dette fagniveau, men faget afsluttes med en opgave, som skal godkendes af læreren, inden man kan fortsætte på Dansk som andetsprog D.
 
Se optagekrav.

Optagelseskrav

Du kan følge Dansk som andetsprog E, hvis du opfylder de almindelige krav til at gå på AVU. Herudover skal du normalt have gennemført Dansk som andetsprog på F-niveau.

Dansk som andetsprog, F

Om faget

Dette fagniveau er et trin på vejen til Dansk som andetsprog D.
 
I Dansk som andetsprog F lærer du at udtrykke dig både mundtligt og skriftligt på dansk.
Du lærer at indgå i en samtale på rimeligt flydende dansk og tilpasse dit sprog til den konkrete situation...Læs mere om faget.
 
Eksamen
 Der er ikke eksamen i dette fagniveau, men faget afsluttes med en opgave som skal godkendes af læreren, inden man kan fortsætte på Dansk som andetsprog E.
 
 Se optagelseskrav.

Optagelseskrav

Du kan følge Dansk som andetsprog F, hvis du opfylder de almindelige krav til at gå på AVU. Herudover skal du normalt have gennemført dansk på niveau G eller have bestået danskprøve 3 med mindst 4.