Basispakke 14 uger

Tilbage til søgning
Pris: DKK 390,00
Dansk, Basis

Om faget

Dette fagniveau er et trin på vejen til Dansk G.
 
I Dansk basiskommer du til at arbejde med det danske sprog. Du lærer både hvordan du bruger sproget skriftligt og mundtligt...Læs mere om faget.
 
Eksamen
Der er ikke eksamen i dette fagniveau, men faget afsluttes med en opgave som skal godkendes af læreren, inden man kan fortsætte på Dansk G.
 
 Se optagelseskrav.

Optagelseskrav

Du kan følge Dansk basis, hvis du opfylder de almindelige krav til at gå på AVU.

Dansk som andetsprog, Basis

Om faget

Dette fagniveau er et trin på vejen til Dansk som andetsprog på G-niveau.
 
I Dansk som andetsprog på basisniveau lærer du at udtrykke dig både mundtligt og skriftligt på dansk. Du arbejder med emner fra hverdagen, aktuelle begivenheder og danske tv- og nyhedsudsendelser...Læs mere om faget.
 
Eksamen
Der er ikke eksamen i dette fagniveau, men faget afsluttes med en opgave som skal godkendes af læreren, inden man kan fortsætte på Dansk som andetsprog på G-niveau.
 

Se optagekrav.

Optagelseskrav

Du kan følge Dansk som andetsprog basis, hvis du opfylder de almindelige krav til at gå på AVU. Derudover skal du have gået på sprogskole og bestået danskprøve 2.

Introducerende undervisning

Om faget

Matematik, Basis

Om faget

Dette fagniveau er et trin på vejen til Matematik på G-niveau.
 
I Matematik Basis kommer du til at arbejde grundigt med forståelse af helt grundlæggende matematiske begreber...Læs mere om faget.
 
Eksamen
Der er ikke eksamen i dette fagniveau, men faget afsluttes med en opgave som skal godkendes af læreren, inden man kan fortsætte på Matematik G.
 
Se optagekrav.

Optagelseskrav

Optagelseskrav
Du kan følge Matematik Basis, hvis du opfylder de almindelige krav til at gå på AVU.